Om salonen

Valentin Hair - frisørsalon i Herfølge

Hej mit navn er Jean. Jeg er frisør og ejer af Valentin Hair. Valentin er mit mellemnavn, så derfor navnet på salonen (lille bonus info).

Jeg har taget den 4-årige frisøruddannelse og blev udlært i 2012. Jeg åbnede salonen i 2013, kort efter jeg blev udlært, jeg har faktisk været selvstændig i hele min frisørkarriere.

Jeg kan med hånden på hjertet sige at Valentin Hair ikke kun er mit levebrød, men så meget mere end det – min salon er mit hjertebarn og mit livsværk. Det syntes jeg også kommer til udtryk i min hverdag i salonen. Jeg er meget passioneret omkring mit arbejde og perfektionist i det meste jeg beskæftiger mig med. Alle produkter jeg bruger og sælger i salonen, er nøje udvalgt og er af høj kvalitet.

Jeg tager løbende på kurser, da jeg synes det er mega spændene at få ny viden og lære nye ting, og selvfølgelig som den vigtigste faktor at jeg som professionel frisør kan tilbyde en høj standard og kvalitet i salonen.

Hos mig er der plads til alle og jeg gør mig meget umage med at møde alle med et åbent og positivt sind.

Afbudspolitik

Afbud skal ske mindst 24 timer før behandlingens start. Ved senere afbud opkræves 50% af behandlingens pris. Er der mindre end 3 timer til behandlingens start eller ved hel udeblivelse opkræves 100% af behandlingens pris.

Valentin Hair - Frisør med frisørsalon i Herfølge syd for Køge.

Åbningstider

Mandag: lukket
Tirsdag: 9-19
Onsdag: 8-17
Torsdag: 9-19
Fredag: 8-15
Lørdag: åbent efter aftale

Kontakt salonen

Har du nogle spørgsmål, eller ønsker du at vide mere, er du meget velkommen til at henvende dig allerede i dag. Sammen drøfter vi dine ønsker og behov.